BAŞVURU FORMLARI

 

Başvuru konusunda sorularınızı bize iletebilirsiniz.
triennial-gsf@marmara.edu.tr

7__k

Atölye Düzenleme Koşulları

 

1 – Atölye önerileri Atölye Yürütme Kurulu tarafından değerlendirilerek seçilecektir.

2 – Atölye yürütücülerine başvuru tarihinden itibaren 10 gün içerisinde sonuç kararı bildirilecektir.

3 – Atölyeler birden fazla kişi tarafından yürütülebilir.

4 – Atölyenin süresi, mekanı ve yöntemiyle ilgili bir kısıtlama yoktur. Seçilen bir tema birkaç kurum tarafından eşzamanlı uygulanabilir.

5 – Çıkan sonuçların görselleri belirlenen tarihlere kadar Atölye Yürütme Kuruluna Atölyeler sayfasından ulaştırılmalıdır. Tüm görseller sisteme .jpeg formatında yüklenmelidir. Bunun yanı sıra standart çözünürlükte üretilmiş filmler avi veya mpeg2 formatında; yüksek çözünürlükte üretilmiş filmler ise (H.264) mov veya (H.264) mp4 formatında yüklenmelidir.

6 – Atölye üretimleri seçici kurul tarafından sergilenmek üzere seçilebilir.

7 – Atölye katılım koşullarını kabul eden katılımcılar Trienal Genel Katılım Koşullarını kabul etmiş sayılırlar.

Başvuru Formu
Atölye birden fazla kişi tarafından yürütülecek ise "Ünvan, Ad Soyad"ları virgülle ayırarak yazınız.
Özgeçmiş özet niteliğinde olmalıdır, en güncel etkinlikleri içermeli ve 100 kelimeyi aşmamalıdır. Atölye birden fazla kişi tarafından yürütülecek ise özgeçmişleri tek bir dosya haline getirerek ekleyiniz.
Kurum Bilgileri
Atölye Bilgileri
Atölye öneriniz ile ilgili diğer tüm detayların olduğu dosya ve varsa görselleri tek bir dosya haline getirerek ekleyiniz.

Kısa Film Katılım Koşulları

 

1 – Katılımcılar kurmaca, belgesel ve canlandırma türlerinde kısa filmlerle gösterime katılabilirler.

2 – Trienal kataloğunda yer almak üzere varsa 300 dpi çözünürlükte film afişinin ve en az filmin çözünürlüğünde üç adet film görselinin, filmin künyesiyle birlikte, başvuru sırasında gönderilmesi gerekmektedir.

3 – Filmlerde İngilizce altyazı yer almalıdır.

4 – Filmler en fazla 20 dakika olmalıdır. Her kurum için toplam gösterim süresi 60 dakika ile sınırlıdır.

5 – Filmler kurumumuz tarafından belirlenecek bir jüri tarafından elemeye tabi tutularak kısa film seçkisi oluşturulacaktır.

6 – Filmler H.264 formatında sıkıştırılmış ve avi, mp4 ya da mov olarak veri DVD’si ya da uygun boyutlu bir USB bellek içerisinde, görsellerle birlikte trienal ofisine, posta yoluyla gönderilmelidir.

7 – Özgün müzik veya stok görüntü kullanımı konusundaki telif sorumluluğu eser sahibine aittir.

8 – Kısa film katılım koşullarını kabul eden katılımcılar Trienal Genel Katılım Koşullarını kabul etmiş sayılırlar.

Başvuru Formu
Kısa film birden fazla kişi tarafından yapılmış ise "Ünvan, Ad Soyad"ları virgülle ayırarak yazınız.
Özgeçmiş özet niteliğinde olmalıdır, en güncel etkinlikleri içermeli ve 100 kelimeyi aşmamalıdır. Kısa Film birden fazla kişi tarafından yapılmış ise özgeçmişleri tek bir dosya haline getirerek ekleyiniz.
Kurum Bilgileri
Kısa Film Bilgileri
Lütfen projeye ait dosyaları ekleyiniz.
Var ise filminizin Youtube, Vimeo, Dailymotion ve benzeri adresini yazınız.

Sergi Katılım Koşulları

 

1 –  Sergiye kurum olarak katılım şarttır. Başvuruların kurum adına toplu olarak kurumu temsil edecek bir öğretim üyesi tarafından yapılması gerekmektedir. Şahsi olarak öğrenciler tarafından yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Her kurumdan en çok beş eser/proje etkinliğe katılabilir. Bu eserler kurumunuz tarafından seçilmelidir.

2 – Başvuruda gönderilen görsellerle sergileme için gelen eser/projelerin örtüşmesi gerekmektedir. Başvuru sırasında tüm görseller sisteme .jpeg formatında yüklenmelidir.

3 – Sergilenecek eser/projelerin özel kargo şirketiyle (DHL, USP, TNT…vb.) Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Acıbadem Kampüsü’ne doğrudan teslim edilmesi gerekmektedir.

4 – Yurtdışından sergilenmek üzere posta/kargo ile gönderilen eser/projelerin gümrükten geçişinde sorun yaşanmaması için eser/projelerin üzerine “Eğitim içindir. 50 Doların altındadır” ibaresi konulmalıdır. Sergilenmek üzere gönderilen işlerin gümrük işlemine girmesi halinde sorumluluk gönderen kuruma aittir.

5 – Sergilenecek eser/projelerin kolay taşınabilirliği ve kolay kurulabilirliği göz önüne alınmalıdır.

6 – Sergileme ile ilgili özel isteklerin başvuru sırasında belirtilmesi gerekmektedir. İstekler imkan dahilinde karşılanmaya çalışılacaktır.

7 – Sergilenecek eser/projelerin kurulması esnasında katılımcı kurumdan en az bir kişinin bulunması zorunludur. Trienal yetkilileri gönderilen eser/projelerin sergi salonunda düzenlenmesinde karar sahibidir.

8 – Etkinlik bitiminden itibaren 10 gün içinde eser/projelerin sergilendiği mekandan alınması gerekmektedir. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi bu süreden sonra eser/projelere gelebilecek zararlardan ve bunların geri gönderilmesinden sorumlu değildir.

9 – Sergilenen eser/projelerin geri gönderilmesi isteniyor ise sergi başvuru formunda belirtilmelidir. Eser/projeler karşı ödemeli olarak özel kargo şirketi (DHL, UPS, TNT… vs) ile geri gönderilecektir.

10 – Sergilenen eser/projelerin tümü sergi kataloğunda yer alacaktır.

11 – Sergi katılım koşullarını kabul eden katılımcılar Trienal Genel Katılım Koşullarını kabul etmiş sayılırlar.

Başvuru Formu
Bu formu her eser için ayrı olarak doldurunuz. Kurumların yolladığı ilk 5 eserden sonraki başvurular dikkate alınmayacaktır.
Kurum Bilgileri
Eser Bilgileri
Boyutları metrik sisteme göre cm olarak belirtiniz.
Esere ait dosyanızı ekleyiniz. Dosya limitiniz 10 MB'dır.
Eser, video çalışması ise ve çalışmanızın URL bağlantısı var ise ekleyiniz.
Geri gönderim ile ilgili tüm masraflar eser sahibinin sorumluluğudur.

Başvuru süresi doldu.

Tüm başvurular için teşekkür ederiz.

TRİENAL GENEL KATILIM KOŞULLARI

 

Ana etkinlikleri 12-16 Haziran 2017 tarihinde İstanbul’da yapılacak olan 7. Uluslararası Öğrenci Trienali, yükseköğretim kapsamında sanat ve tasarım eğitimi veren kurumların çeşitli düzeylerdeki iletişimine katkı sağlamak, Lisans ve Lisansüstü sanat ve tasarım çalışmalarını sergilemek amacıyla düzenlenmektedir. Bu çerçevede katılımcı kurumlar aşağıdaki şartları okumuş ve kabul etmiş sayılırlar.

 

1 – Trienal’in ana teması “Geçicilik – Farklar ve Ötesi”dir. Bu tema sempozyum için belirleyici ve zorunlu olup atölye çalışmalarında ve sergilenmek üzere  yollanacak eser/projelerin temasında ve kısa film gösterimlerinde belirleyici veya zorunlu değildir, ancak isteğe bağlı olarak kullanılabilir.

2 – Trienal başvurusu Başvuru Formu linkleri aracılığı ile yapılmalıdır.

3 – Katılımcılar başvuru tarihleri ve sergilenecek eser/projelerin gönderileceği tarihlere uymayı kabul ederler.

4 – Trienal katılımcıları sundukları bildirilerin ve/veya gönderdikleri eser/projelerin sergilenmesini, basılı ve yazılı tüm kanallarda yayınlanmasını kabul ederler.

5 – Trienal katılımcılarının yol, konaklama, yemek ve sigorta ve benzeri giderleri kendilerine veya kurumlarına aittir.

6 – Trienal katılımcılarına katalog ve katılım sertifikası verilecektir.

7 – Trienalin tüm etkinliklerine katılım ücretsizdir.